Adiatek Baby 43

Baby 43

Големият капацитет на резервоара, добавен към намалените външни размери, позволява да имате машина, която има както голяма работна автономност, така и възможност да работи и в много малки среди.

Подходящ е за почистване на подове в среди дори с много малки размери, като офиси, магазини, лаборатории, таверни, тераси, частни басейни и всяка друга среда с тесни проходи.

Резервоарът е подвижен и може да бъде свален за източване и почистване. Машината е снабдена със здрава чистачка, чиято гума се сваля с помощта на бързо съединение. Кормилото е регулируемо и се сгъва за лесно транспортиране. След като водата се източи е възможно машината да се преобърне, без да се налага разглобяване, което я прави по-малко обемиста и спестява място при съхранение. В това положение всяка поддръжка на четката и чистачката също е по-лесна.

Капацитет 1500 m2/h

Може да бъде оборудвана с Ozone

Големият капацитет на резервоарите, смесен с малките размери на машината, позволява на машината да работи в малки среди с дълготрайна автономна работа. Резервоарът за събиране може да се източи с помощта на специалния дренажен маркуч.

Отличителният елемент е чистачката, която е снабдена със система, която позволява пълно завъртане надясно и наляво, позволявайки на оператора да събира вода дори и при движение назад.

Височината на кормилото може да се регулира и има възможност да се огъне напълно за лесно транспортиране на машината. В това положение дори всяка интервенция по поддръжка на четката или чистачката ще бъде значително по-лесна.
- Squeegee width: 510 mm
- Brushes motor: 450 Watt
- Motion system: semiautomatic
- Maximum gradient: 2%
- Suction motor: 300 Watt
- Suction vacuum: 82 mbar
- Machine dimensions: L: 793 mm
  W: 480 mm
  H: 600 mm
- Machine weight (with battery): 86.5 kg
- Battery compartment: L: 207 mm
  W: 346 mm
  H: 210 mm
- Class: I
- Protection level: IP 23
- Loudness: <70 dB (A)

Използване и поддръжка