Angle 2000‐800‐300, 4 нива

МЕТАЛЕН СТЕЛАЖ “ ANGLE” 2000 х 800 х 300, 4 РАФТА, 70кг на рафт, метални рафтовe

127.00лв.

Angle 2000‐800‐400, 4 нива

МЕТАЛЕН СТЕЛАЖ “ ANGLE” 2000 х 800 х 400, 4 РАФТА, 65кг на рафт, метални рафтовe

140.00лв.

Angle 2000‐800‐500, 4 нива

МЕТАЛЕН СТЕЛАЖ “ ANGLE” 2000 х 800 х 500, 4 РАФТА, 60кг на рафт, метални рафтовe

154.00лв.

Angle 2000‐1000‐300, 4 нива

МЕТАЛЕН СТЕЛАЖ “ ANGLE” 2000 х 1000 х 300, 4 РАФТА, 50кг на рафт

137.00лв.

Angle 2000‐1000‐400, 4 нива

МЕТАЛЕН СТЕЛАЖ “ ANGLE” 2000 х 1000 х 400, 4 РАФТА, 75кг на рафт

153.00лв.

Angle 2000‐1000‐500, 4 нива

МЕТАЛЕН СТЕЛАЖ “ ANGLE” 2000 х 1000 х 500, 4 РАФТА, 60кг на рафт

169.00лв.

Филтрирай по марка