Почистващи Машини Цени

Професионалното почистване играе важна роля в поддържането на хигиена и чистота в различни обекти - офиси, магазини, хотели, заведения и други. За да постигнете оптимални резултати, е необходимо да разполагате със съответните почистващи машини, които да отговарят на нуждите и спецификата на вашия бизнес.

В момента на пазара има широка гама от професионални почистващи машини, предлагащи разнообразни функционалности за различни видове почистване. Цените на тези машини могат да варират в зависимост от марката, модела и функциите, които предлагат. Въпреки че цената е важен фактор, трябва да се има предвид, че качеството на машините също е от съществено значение за дългосрочната им ефективност.
При избора на професионални почистващи машини е важно да се обърне внимание на следните аспекти:
  1. Ефективност и производителност: Изборът на почистваща машина трябва да се базира на нейната ефективност и производителност. Висококачествените машини ще предлагат по-голяма мощност, възможности за регулиране на налягането и настройка на функциите, което води до по-добри резултати.
  2. Марка и качество: Известните марки за професионални почистващи машини са известни с качеството на продуктите си. Изследвайте различните марки и прочетете отзиви, за да се уверите, че избирате надежден и качествен производител.
  3. Цени и бюджет: При избора на почистваща машина е важно да се съобразите със своя бюджет. Внимателно сравнете различните модели и техните цени, за да намерите оптималното съотношение между цена и качество.
  4. Сервиз и поддръжка: Уверете се, че има наличен сервиз за поддръжка на избраната машина. Редовната поддръжка е ключов фактор за удължаване на живота и ефективността на вашата почистваща машина.
  5. Гаранция: При закупуването на почистващи машини обърнете внимание на условията за гаранция. Добрите производители предоставят дългосрочна гаранция, която ви осигурява покритие в случай на евентуални проблеми.

Видове почистващи машини

Началният стъпалец е да определите какви видове почистване ще извършвате често. Например, ако вашият бизнес включва голямо пространство с тежки настилки, може да се наложи прахосмукачка с по-голяма мощност. За поддържане на твърди подове може да са ви нужни фини прахосмукачки или машини за почистване под налягане.

Изборът на правилните професионални почистващи машини може да има голямо влияние върху ефективността и качеството на почистването във вашия бизнес. Винаги се стремете към съчетание от функционалности, качество и цена, за да постигнете най-добрите резултати при поддържането на чистотата и хигиената на вашите помещения.
Image

Jade 50

Версия с една четка с ширина на почистване 50 см. Здравата и безшумна алуминиева основа на четката е снабдена с редуктор, проектиран от Adiatek.


Тази машина е подходяща за всички онези ситуации, в които е важно честото почистване на четката, тъй като този модел е снабден с автоматична докинг система за втулката, която не изисква ръчна намеса.

Машината е идеална за болници, училища и всички среди, където грижата за хигиената е по-важна.

Image

Amber 83

Цар на царете в автоматичните машини за скрубер...

Image

Baby

Професионална почистваща машина с една четка с работна ширина 35 см., захранвана от батерии с вградено зарядно устройство.

Подходящ е за почистване на подове в среди дори с много малки размери, като офиси, магазини, лаборатории, таверни, тераси, частни басейни и всяка друга среда с тесни проходи.

Резервоарът е подвижен и може да бъде свален за източване и почистване. Машината е снабдена със здрава чистачка, чиято гума се сваля с помощта на бързо съединение. Кормилото е регулируемо и се сгъва за лесно транспортиране. След като водата се източи е възможно машината да се преобърне, без да се налага разглобяване, което я прави по-малко обемиста и спестява място при съхранение. В това положение всяка поддръжка на четката и чистачката също е по-лесна.

 
Image

Baby 43

Машина, която съчетава голяма работна автономност с възможност за работа дори в много ограничена среда благодарение на богатия капацитет на резервоарите, съчетан с малките външни размери. Резервоар има възможност за изпразване със специална дренажна тръба.

Отличителният елемент на Baby 43 е чистачката, оборудвана със система, която му позволява да се върти напълно както надясно, така и наляво, като по този начин позволява подът да бъде изсушен дори при обръщане. Кормилото е с регулируема височина и може да се сгъне напълно над резервоарите за лесен транспорт.

Освен това, в тази позиция всяка работа по поддръжката на четката или чистачката също ще бъде значително по-лесна.

Image

Ruby 48 bl

Машина за почистване на подове с една четка, оптимизирана по отношение на цената и производителността си.

Машината запазва всички основни характеристики на рубиновата серия и нейния голям капацитет на резервоарите, а голямата гъвкавост я прави машина подходяща за всякакви среди, когато се изисква голяма работна ефективност, съчетана с ниска цена.

Малко интуитивни бутони правят  RUBY 48bl лесен за използване и поддръжка дори за неопитен оператор. Пълна характеристика на професионална почистваща техника серия Ruby 48 може да откриете тук.

Image

Ruby 55t

Това е подопочистваща машина, снабдена с основа на четката с две противоположно въртящи се четки с ширина на почистване di 55 cm. Двата модела се различават един от друг по наличието на електрическа тяга.
Теглото, приложено върху четките, се регулира от оператора в зависимост от вида на подовете за почистване. Във версията за сцепление е възможно да се регулира ъгълът на четките, за да могат те също да спомагат за сцеплението. Благодарение на здравата структура, лесната поддръжка и простите контроли, работата с Ruby става много лесна, като също така има високо качество на почистване.