Adiatek Baby

Baby

baby е подопочистваща машина с една четка с работна ширина 35 см, захранва се с батерии и е оборудвана с вградено зарядно устройство

Подходящ е за почистване на подове в среди дори с много малки размери, като офиси, магазини, лаборатории, таверни, тераси, частни басейни и всяка друга среда с тесни проходи.

Резервоарът е подвижен и може да бъде свален за източване и почистване. Машината е снабдена със здрава чистачка, чиято гума се сваля с помощта на бързо съединение. Кормилото е регулируемо и се сгъва за лесно транспортиране. След като водата се източи е възможно машината да се преобърне, без да се налага разглобяване, което я прави по-малко обемиста и спестява място при съхранение. В това положение всяка поддръжка на четката и чистачката също е по-лесна.

Капацитет 1240 m2/h

Може да бъде оборудвана с Ozone

Baby е машина за почистване на подове, захранвана с батерии с една четка и ширина на почистване от 35 см и вградено зарядно устройство за батерии.

Подходящ е за почистване дори на много малки площи като офиси, магазини, лаборатории, механи, тераси, частни басейни и всякакви други среди с тесни проходи.

Резервоарът за събиране може да бъде свален, за да се източи и почисти. Бебешката машина е снабдена със здрава чистачка, чиято гума се сваля чрез бърз докинг. Кормилото може да се регулира и се огъва, за да позволи лесно транспортиране. След като водата се източи, е възможно машината да се преобърне, без да се сваля нищо, за да бъде по-малко обемиста за съхранение. В това положение всяка интервенция по поддръжка на четката или чистачката е по-лесна.
- Squeegee width: 410 mm
- Brushes motor: 200 Watt
- Motion system: semiautomatic
- Maximum gradient: 2%
- Suction motor: 200 Watt
- Suction vacuum: 90 mbar
- Machine dimensions: L: 757 mm
with squeegee W: 382 mm
  H: 550 mm
- Machine weight (with battery): 65kg
- Battery compartment: L: 270 mm
  W: 215 mm
  H: 190 mm
- Class: I
- Protection level: IP 23
- Loudness: 66.8 dB (

Използване и поддръжка