PVC КОНТЕЙНЕР “BULL 1”, 105/88/54
1.00лв.
SKU: bull
Brand: Vipa

Серията BULL на италианската фирма VIPA са здрави отворени предни контейнери за съхранение, лесни за подреждане, с голям преден държач за етикети.

Изработени са от пластмасов материал, който гарантира най-висока производителност при всякакви климатични условия „от -40°C до + 80°C“ и най-високите устойчивост на удари, киселини, масла и разтворители. Имат ергономична линия с лесни дръжки за повдигане, а дъното е идеално равно и не се плъзга.

Кошчетата са снабдени със заден закачащ ръб за закачане панелите.

  • Натоварване: 1-3 кг
  • Окачен товар: 1 кг
  • Размери: L. 105 P. 88 H. 54
  • Цвят: син
Серията BULL на италианската фирма VIPA са здрави отворени предни контейнери за съхранение, лесни за подреждане, с голям преден държач за етикети. Изработени са от пластмасов материал, който гарантира най-висока производителност при всякакви климатични условия „от -40°C до + 80°C“ и най-високите устойчивост на удари, киселини, масла и разтворители. Имат ергономична линия с лесни дръжки за повдигане, а дъното е идеално равно и не се плъзга. Кошчетата са снабдени със заден закачащ ръб за закачане панелите. Натоварване: 1-3 кг Окачен товар: 1 кг Размери: L. 105 P. 88 H. 54 Цвят: син
Размери (Дължина х Ширина х Височина) 105 x 88 x 54 Millimetre
Тегло 0.05 Kilogram

Тези продукти също може да представляват интерес за Вас.